İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İstiklal AVMden Cristiano Ronaldo şov
20 Haziran 2011 Pazartesi 10:14

İstiklal AVM'den Cristiano Ronaldo şov

Cristiano Ronaldo, dün İstanbul’a geldi ve ayağının tozuyla Beyoğlu İstiklal Caddesi’ndeki Demirören İstiklal AVM’ye giderek hayranlarını selamladı.

İstiklal AVM'den Cristiano Ronaldo şov

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in, Portekiz’deki otel yatırımında iş ortağı olan dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, dün İstanbul’a geldi ve ayağının tozuyla Beyoğlu İstiklal Caddesi’ndeki Demirören İstiklal AVM’ye giderek hayranlarını selamladı. Ronaldo’yu görmek için binlerce kişi İstiklal Caddesi’ni yılbaşı gecesi dahi görülmeyen şekilde hıncahınç doldurdu

||| Kapılarını 17 Mart’ta açan Demirören İstiklal Alışveriş Merkezi’nden dün Cristiano Ronaldo geçti.

180 milyon euro’luk bonservis bedeli ile Barcelonalı Messi’den sonra dünyanın en pahalı futbolcusu olarak gösterilen Real Madridli Ronaldo’yu görmek isteyen futbolseverler İstiklal Caddesi’nde yılbaşı gecesi dahi görülmeyen bir izdihama neden oldular.

Yıldırım Demirören’e ait özel uçakla Madrid’ten gelen Cristiano Ronaldo ve sevgilisi İrina Shyak Beyoğlu’nu adeta festival ortamına çevirirken, pek çok kişi de Ronaldo’dan imza alabilmek için birbiriyle yarıştı.

Virgin Megastore, Brandroom, Guess, Gap, Saturn ve Sephora’nın da aralarında bulunduğu 41 mağazanın yer aldığı Demirören İstiklal Alışveriş Merkezi 19 bin metrekare alana kuruldu.

||| İstiklal yılbaşında böyle kalabalık görmedi

Yılbaşı gecesinde dahi böyle bir izdihamın görülmediği İstiklal Caddesi’nde futbolseverler Ronaldo’yu görmek, imza alabilmek için birbirleriyle yarıştı. Ronaldo AVM’nin balkonuna çıkarak hayranlarını selamlarken daha sonra da Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile birlikte alışveriş merkezini dolaştı. Ronaldo’nun gördüğü ilgiden dolayı şaşkınlığını gizleyemediği de dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak : GazeteVatan

Bu haber toplam 168 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
  • Kentsel Dönüşüm ile riskli yapılar 60 gün içerisinde boşaltılacak
  • Yabancıya mülk satışında yeni dönem başladı
  • Adlon Residence'ta 30 Mayıs'a kadar konut kampanyası bu fırsat kaçmaz
  • Borsa'da gong Teknosa için çaldı
  • 26 ilde 345 arsa TOKİ'den satılık işte detaylar
ANKET
Alacağınız Ev Kaç Odalı Olmalı?
ÜYE İŞLEMLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Emlak Pencerem | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Ümraniye / Faks : İstanbul | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA