

Otoport AVM kapılarını açıyor
Otoport AVM kapılarını açıyor
Otomobil alışverişine AVM konsepti getiren Otoport, kapılarını açıyor. 100 milyon liraya inşa edilen projede metrekare fiyatları ise 1.700-3 bin dolardan satışa çıkarıldı.
TÜRKİYENİN ilk otomobil alışveriş merkezi Otoport, tüm araba markaları ve araba alınırken ihtiyaç duyulan her şeyi bünyesinde topluyor. 100 milyon TL’ye mal olan Gül Yapı ve Kullar İnşaat’ın ortak projesi Otoport, yılın 365 günü saat 22.00’a kadar hizmet verecek. Türkiye’nin ilk otomobil alışveriş merkezi Otoport, Beylikdüzü’nde 120 bin metrekarelik bir alana kuruluyor. 200 metrelik cephesiyle dev bir galeriyi andıracak olan otomobil alışveriş merkezi, birinci ve ikinci el otomobillerin yanında araba alınırken ihtiyaç duyulan her şeyi tek çatı altında buluşturacak. Otoport, kapılarını Nisan 2012’de açacak.
||| Metrekaresi 10 dolardan kiralanıyor
Sıfır ve ikinci el her marka ve model aracın yanı sıra otomobil alım satımı için gerekli tüm kurumları bir araya getiren Otoport’ta alacağı modeli seçen ziyaretçi, kredi alacağı bankadan, aracını sigorta ettireceği sigorta şirketine ve yasal işlemlerini yaptıracağı notere kadar gerekli her şeye aynı yapı içinde kolayca ulaşacak. Gül Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül “Otomobille ilgili her şey elinizin altında olduğu için otomobil almak hem kolay hem de çok hızlı olacak. Bir aracı satın almaya karar veren müşteri, kapora vermek ve aracı satın almak için beklemek zorunda kalmayacak. Kredi işlemlerini halledebilecekleri tüm bankalar burada elleri altında olacak. Ayrıca otomobil alım satımı için gerekli tüm kurumlar, noter, sigorta acenteleri, hepsi Otoport’ta” dedi. Otoport’ta metrekare fiyatları 1.700 dolarla 3 bin dolar arasında değişiyor. Yüzde 60’ı satılan galerilerin yüzde 40’ının ise satışı ve kiralaması devam ediyor. Kiralanmaya ayrılan galerilerin kira değeri ise metrekare başına 10 dolar civarında.
Kaynak : StarGazete

Statü Park Reklam Filmi

Brandium Ataşehir Reklam Filmi 1

Emay Brandium Ataşehir Reklam Filmi

Brandium Ataşehir Reklam Filmi
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

Akhisar BelediyeSpor Yeni Stat Resimleri

Tarihi Bitlis Evleri Yok Oluyor

İşte Taksim'e Yapılacak Camii Resimleri

Park İnşaat Fotoğraf Yarışması Resimleri
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
Tel : Ümraniye / Faks : İstanbul | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA

















