• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Emlak Haberleri
  • Konut Projeleri
  • Konut Kredisi
  • TOKİ
  • Ekonomi
  • Emlak Rehberi Kimdir Nedir KİPTAŞ Konut Haberleri Yapı Sektörü Kentsel Dönüşüm Deprem AVM
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Emlak Haberleri
  3. Büyükyalı İstanbul'da 'Yıldızlı Evler' alıcısına sunuldu
Emlak Haberleri
10 Ekim 2018 - 16:16

Büyükyalı İstanbul'da 'Yıldızlı Evler' alıcısına sunuldu

Büyükyalı İstanbul projesi kapsamında ‘Yıldızlı Evler’ alıcısının beğenisine sunuldu.

Emlak Haberleri
10 Ekim 2018 - 16:16
Yorumlar
7 dk okunma süresi
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Büyükyalı İstanbul'da ‘Yıldızlı Evler’ alıcısına sunuldu
Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, Emlak Konut GYO güvencesiyle, İstanbul Boğazı’nın girişinde yükselen Büyükyalı, ‘Yıldızlı Evleri’ müşterilerin beğenisine sunuyor.

Emlak Pencerem / Emlak haberleri Merkezi - 10 Ekim 2018 - İstanbul


Yaşamın 2019’da başlayacağı Büyükyalı’da “Yıldızlı Evler”, birçok avantajla yeni sahiplerini bekliyor. Farklı metrekare ve konseptlerdeki sınırlı sayıda “Yıldızlı Ev”; fiyatları, ödeme koşulları ve özel konumlarıyla, kaçırılmayacak bir alım fırsatı sunuyor.

Fatih Keresteci, “‘Yıldızlı Evler’ olarak adlandırdığımız dairelerimizi, fiyat avantajları ve ödeme kolaylıklarıyla satışa sunuyoruz. Özel konumlarıyla dikkat çeken sınırlı sayıdaki “Yıldızlı Ev”, benzerine tekrar rastlanmayacak bir alım fırsatı sunuyor” dedi.

Emlak Konut Projeleri arasında bir kez daha ciro şampiyonu olduklarını açıklayan Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, “Geride bıraktığımız 3. çeyrekte hedeflediğimiz gibi bir satış gerçekleştirerek Emlak Konut projeleri arasında bir kez daha ciro şampiyonu olduk. Büyükyalı'nın 4. çeyrekte bize yeni bir şampiyonluk yaşatacağına eminiz” diye konuştu.

Büyükyalı’yı İstanbul Boğazı’nın girişine ve 30 kilotmetrelik kesintisiz sahil şeridine bağlayacak köprünün, yıl sona ermeden tamamlanacağını ifade eden Fatih Keresteci, “İnşaatı hızla devam eden köprümüzü, bir ‘park köprü’ şeklinde tasarladık. Köprümüz yüzde 50’lik tamamlanma oranına ulaştı. İlk günden bu yana Büyükyalı’nın bir deniz semti olduğunu söylüyoruz. Eğer bir deniz semti kuruyorsak, sıradan bir yaya köprüsü yapamazdık. Büyükyalı’daki tüm taahhütlerimizi tek tek yerine getiriyoruz” dedi.

İstanbul Boğazı’nın girişinde Kazlıçeşme sahil bandında yükselen, sakinlerini ihtiyaç duyulan her şeye üstün bir kalite ve kusursuz bir hizmet anlayışıyla kolayca ulaştırmayı amaçlayan ve “iyi yaşam” felsefesiyle fark yaratan Büyükyalı, konut alıcıları için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. ”Yıldızlı Evler”, birçok avantajla yeni sahiplerini bekliyor. Tarihi Yarımada’nın yanı başında yer alan Büyükyalı’nın “Yıldızlı Evler”i, “iyi yaşam”a bir an önce adım atmak isteyenler için birçok önemli fırsatı buluşturuyor. Farklı metrekare ve konseptlerdeki sınırlı sayıda “Yıldızlı Ev”; fiyatları, ödeme koşulları ve özel konumlarıyla dikkat çekiyor. 2019’da yaşamın başlayacağı, İstanbul’un kara, deniz ve raylı sistem tüm yeni ulaşım akslarının kesiştiği noktada yer alan Büyükyalı’nın “Yıldızlı Evler” fırsatından yararlananlar; nesilden nesile aktarılacak nitelikte bir esere, çok özel koşullarla sahip olabiliyor.

Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, “Yıldızlı Evler olarak adlandırdığımız dairelerimizi fiyat avantajları ve ödeme kolaylıklarıyla satışa sunuyoruz. Özel konumlara sahip sınırlı sayıdaki Yıldızlı Ev ile benzerine kolay kolay rastlanmayacak bir alım fırsatı yarattık. Yıldızlı Evler, ‘İyi Yaşam’ın kapılarını, çok özel koşullarla sonuna kadar açıyor. Günlük yaşamın her anında ‘her şey dahil’ bir sistem sunan Büyükyalı’nın ‘Yıldızlı Evleri’ne sahip olanlar, tarihi yapıların büyüleyici atmosferini modern bir mimari anlayışla birleştiren bir yaşam alanında ‘iyi yaşam’a adım atıyor” dedi.

“Bir kez daha ciro şampiyonu olduk.”

Emlak Konut GYO güvencesiyle, yüklenici firmalar tarafından yürütülen projeler içerisinde 3. çeyrek ciro şampiyonu olduklarını açıklayan Fatih Keresteci, "2018’in üçüncü çeyreğinde 105 bağımsız bölüm satışı ile 378 milyon 562 bin 414 TL’lik satış cirosu yakaladık." dedi. Yılın ilk yarısını da ciro şampiyonu olarak tamamladıklarını hatırlatan Keresteci, "Üçüncü çeyrekte hedeflediğimiz gibi bir satış gerçekleştirerek Emlak Konut projeleri arasında bir kez daha ciro şampiyonu olduk. 2018'in son çeyreğinde de yeni bir şampiyonluk yaşayarak yılı lider tamamlayacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

“Sıradan bir yaya köprüsü yapamazdık.”

Keresteci, “Büyükyalı’nın en önemli altyapı unsurları arasında yer alan, projemizi İstanbul Boğazı’nın girişine ve sahil şeridine bağlayacak köprümüz, bu yıl sona ermeden tamamlanacak. Böylelikle sakinlerimizi ve misafirlerimizi, sadece birkaç adımda denize, İstanbul Boğazı’nın girişine ve 30 kilometrelik kesintisiz sahil şeridine bağlayacağız.” diye konuştu. Köprünün bir “park köprü” şeklinde tasarlandığını söyleyen Keresteci, “Köprü, yüzde 50’lik tamamlanma oranına ulaştı. Köprümüz ortaya çıktıkça hem bugüne kadar konut alanlar, hem de Büyükyalı’yı yakından takip edenler, köprü için ‘Düşündüğümüzden daha büyük, geniş ve ferah. Gerek mimari gerek fonksiyon olarak Büyükyalı ile tamamen bütünleşen bir köprü.’ yorumunda bulunuyor” dedi.

Keresteci, “İlk günden bu yana Büyükyalı’nın bir deniz semti olduğunu söylüyoruz. Eğer bir deniz semti kuruyorsak, sıradan bir yaya köprüsü yapamazdık. Büyükyalı’daki tüm taahhütlerimizi tek tek yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

“Köprümüz Büyükyalı’nın değerine değer katacak.”

Köprü tamamlandığında, İstanbul’un ana arterleri arasında yer alan Kennedy Caddesi’ndeki çift yönlü trafiğin, köprünün altından geçeceğini belirten Keresteci, “Büyükyalı, Kennedy Caddesi üzerinden direkt bağlantısı olan tek yaşam alanı olma özelliğini taşıyor. Sakinlerimiz ve misafirlerimiz, köprüden geçtikten sonra doğrudan Büyükyalı’nın otoparkına ulaşabiliyor, otoparktan çıktıkları anda, hiç dolaşmadan Kenndy Caddesi’ne bağlanabiliyor. Günümüzde, özellikle İstanbul’da, zaman en değerli hazine... Büyükyalı’nın sakinlerine zaman kazandıracak olan köprümüz, insan odaklı yaklaşımımız ve yeni şehircilik anlayışımızın en önemli yansımaları arasında yer alıyor. Köprümüz tamamlandığında inanıyoruz ki; Büyüyalı’nın değerine değer katacak” dedi.

“Kara, deniz ve raylı sistem yeni ulaşım akslarının kesiştiği noktada, eşsiz bir yaşam deneyimi...”

Büyükyalı’ya yürüme mesafesinde bulunan Zeytinburnu Metro Durağı’nın yıl sonunda hizmete gireceğini hatırlatan Keresteci, “Büyükyalı’nın Avrasya Tüneli’ne en yakın yaşam alanı olduğunu düşünürsek, projemiz İstanbul’un kara, deniz ve raylı sistem tüm yeni ulaşım akslarının kesiştiği noktada yer alıyor. Zaman kazandıran bu ulaşım seçeneklerinin tam ortasında yer alan Büyükyalı’nın sakinlerini, hayal edemeyecekleri eşsiz bir yaşam deneyimi bekliyor. Günlük yaşamın her anında ‘her şey dahil’ bir sistem sunan Büyükyalı’nın duvarlarının içinden geçen su borularından tutun da, 100’den fazla interaktif hizmet sunan akıllı ev sistemine kadar, her santimetrekaredebu hassasiyeti görmek mümkün” diye konuştu.

Fatih Keresteci, “Büyükyalı’da, bir bölümü tarihi yapılarda yer alacak tiyatro, sinema, konser alanı, gurme restoranlar ile seçkin kafeler olacak. Dünyaca ünlü markaların mağazaları, salon ve su sporları merkezleri bulunacak. Malzeme kalitesinden estetik anlayışa, kesintisiz sahil yolundan yaşamı kolaylaştıran çevre düzenlemesine, denizin hemen kenarındaki özel bisiklet yollarından yürüyüş parkurlarına kadarakla gelebilecek her şey Büyükyalı’da, üstün kalite standartlarıyla karşılık bulacak. Büyükyalı, şehrin yeni buluşma noktası olacak” dedi.

“Büyükyalı, yaşanacak proje.”

Satışı halen devam eden ilk 3 etabın tamamlanma oranının yüzde 85 seviyesine ulaştığını belirten Fatih Keresteci, “Henüz satışa çıkmayan 4. etapta ise tamamlanma oranı yüzde 35 seviyesinde. Tarihi binalarda yüzde 70 tamamlanma oranına ulaştık. Satışlarımız da inşaatımız gibi hedeflere uygun bir şekilde ilerliyor. Emlak Konut GYO projeleri arasında kendi segmentinde en çok tercih edilen projeyiz. Bu yılın ilk 2 çeyreğinde Emlak Konut GYO projeleri arasında ciro rekortmeni olduk. 3. çeyrek ve yıl sonunda da yeni rekorlar bekliyoruz. Projemizi satışa sunduğumuz 2016’dan bu yana toplam ciromuz 1.4 milyar lirayı aştı.
EDİTÖR
Hakan.A
Hakan.A
EmlakPencerem.com kurucu ortağı, ekonomi, gayrimenkul ve kripto varlıklar ile Blockchain teknolojileri konusunda deneyim sahibi. 2008 yılından bu...
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Kırklareli'nde Türkiye'nin ilk bungalov mahallesi 'Yeşil Mahalle' evleri ön satışı başladı
Kırklareli'nde Türkiye'nin ilk bungalov mahallesi 'Yeşil Mahalle' evleri ön satışı başladı
İstanbul Tuzla'da genç TOKİ konut kuraları çekiliyor
İstanbul Tuzla'da genç TOKİ konut kuraları çekiliyor
TOKİ Tuzla emekli kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı
TOKİ Tuzla emekli kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı
Ankara'da ev yenilemek isteyenlere indirim fırsatı
Ankara'da ev yenilemek isteyenlere indirim fırsatı
Son Haberler
İstanbul'da TOKİ Tuzla kurası sürüyor! Tuzla TOKİ kura sonuçları isim isim belirleniyor
İstanbul'da TOKİ Tuzla kurası sürüyor! Tuzla TOKİ kura sonuçları...
Çorum TOKİ İlk Evim Arsa 750 müstakil arsa kura sonuçları açıklandı
Çorum TOKİ İlk Evim Arsa 750 müstakil arsa kura sonuçları açıklandı
Kırklareli'nde Türkiye'nin ilk bungalov mahallesi 'Yeşil Mahalle' evleri ön satışı başladı
Kırklareli'nde Türkiye'nin ilk bungalov mahallesi 'Yeşil Mahalle' evleri...
Devletten 10 bin TL destek ödemesi sürüyor! Depremzedelere 10 bin TL...
Devletten 10 bin TL destek ödemesi sürüyor! Depremzedelere 10 bin TL...
Togg sipariş sayısı 50 Bin'e yaklaştı
Togg sipariş sayısı 50 Bin'e yaklaştı
Adana, art arda depremlerle sarsıldı! Kozan'da en büyüğü 4.1 şiddetinde deprem...
Adana, art arda depremlerle sarsıldı! Kozan'da en büyüğü 4.1 şiddetinde deprem...

Ana Sayfa
Emlak Haberleri
Konut Projeleri
Konut Kredisi
TOKİ
Ekonomi
Emlak Rehberi
Kimdir Nedir
KİPTAŞ
Konut Haberleri
Yapı Sektörü
Kentsel Dönüşüm
Deprem
AVM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Hava Durumu
  • Deprem
  • Ekonomi
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Magazin
  • Emlak Rehberi
  • Güncel
  • Kentsel Dönüşüm
  • Kimdir Nedir
  • Konut Kredisi
  • Konut Projeleri
  • TOKİ
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizdeki yazı , fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Copyright © EP Medya 2008 Tüm hakları saklıdır. İstanbul / Türkiye

Yazılım: Tumeva Bilişim