• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Emlak Haberleri
  • Konut Projeleri
  • Konut Kredisi
  • TOKİ
  • Ekonomi
  • Emlak Rehberi Kimdir Nedir KİPTAŞ Konut Haberleri Yapı Sektörü Kentsel Dönüşüm Deprem AVM
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Emlak Haberleri
  3. DAP Yapı'dan İstanbul ve İzmir'deki projeleriyle kampanyaya tam destek
Emlak Haberleri
24 Mayıs 2018 - 15:12

DAP Yapı'dan İstanbul ve İzmir'deki projeleriyle kampanyaya tam destek

DAP Yapı, Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak kampanyasına Validebağ Konakları, İstMarina, Teras Kule, Adam Kule, Taksim Petek Residence ve DAP İzmir projeleriyle katılıyor.

Emlak Haberleri
24 Mayıs 2018 - 15:12
Yorumlar
2 dk okunma süresi
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
DAP Yapı’dan İstanbul ve İzmir’deki projeleriyle kampanyaya tam destek
Gayrimenkul sektörünün güçlü ve köklü markalarından DAP Yapı, “Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” kampanyasına Validebağ Konakları, İstMarina, Teras Kule, Adam Kule, Taksim Petek Residence ve DAP İzmir projeleriyle katılıyor.

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz: “DAP Yapı olarak satışta olan projelerimizde KDV indirimi, kamu bankalarının sunduğu faiz avantajı ve ortak kampanyadan gelen indirimin yanı sıra tüketicilere 40 ay senet imkânı sağlıyor, teslimlerin yapıldığı projelerimizde hemen tapu veriyor ve 1 yıl boyunca kira garantisi sunuyoruz.”

Geliştirdiği nitelikli projeler ile ulusal ve uluslararası alanda sayısız başarılara imza atarak ödüller kazanan DAP Yapı, “Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” adlı kampanya İstanbul ve İzmir’deki projeleriyle destek veriyor. 

İstanbul’da inşası tamamlanan İstMarina, Teras Kule, Adam Kule, Taksim Petek Residence ile 2019 yılının sonunda teslim edilecek olan Validebağ Konakları ve İzmir Bornova’da inşası süren DAP İzmir projeleriyle kampanyada yer alan DAP Yapı, hem hükümet ve dernekler tarafından sağlanan teşvikler hem de kendi sunduğu finansman araçları ile tüketicileri ev sahibi yapıyor. 

Dr. Ziya Yılmaz: “Lüks Projelerde KDV Fırsatı, Hemen Teslimlerde Tapu İmkânı” 

Kampanyaya destek veren konut geliştiricilerden biri olarak kısa zamanda tüketicilerin ilgisinin yüksek olduğunu belirten DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz, KDV indirimi ile özellikle lüks konutlarda büyük bir fırsat ortaya çıktığını, hemen teslim projelerde de hemen tapu imkânının sağlandığını vurgulayarak böylelikle hem kampanya şartları hem de kendi sundukları fırsatlarla vatandaşları ev sahibi yapmak istediklerini dile getirdi. 

Dr. Ziya Yılmaz, şunları söyledi: “Projelerimizde yaklaşık 380 bin TL’den başlayan fiyatlarla yüzde 20 peşinat indirimi ve yüzde 10 KDV indirimi sunuyor, bunun yanı sıra 19 bin TL’den başlayan peşinatlarla projelerimizi değerlendirmek isteyenlere, kamu bankalarının sunduğu 120 ay boyunca %0,98 kredi faizi fırsatıyla ev sahibi olma imkânı sağlıyoruz. Bu fırsatlara ek olarak 40 ay senet imkânı sağlıyor, teslimlerin yapıldığı projelerimizde hemen tapu veriyor, 1 yıl boyunca kira garantisi sunuyoruz. Kampanya ile birlikte kalan stoklarımızı ciddi oranda eriteceğimize inanıyoruz. Ülkemize duyduğumuz güven ve sahip olduğumuz güçlü finansman doğrultusunda bugüne kadar her adımımızı ‘ülkemize nasıl daha fazla katma değer sağlarız’ diye düşünerek attık. Bundan sonra da ülkemizin ve ekonomimizin destekçisi olmaya devam edeceğiz.”

EDİTÖR
Hakan.A
Hakan.A
EmlakPencerem.com kurucu ortağı, ekonomi, gayrimenkul ve kripto varlıklar ile Blockchain teknolojileri konusunda deneyim sahibi. 2008 yılından bu...
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bakan Kurum müjdeyi verdi,
Bakan Kurum müjdeyi verdi, "İlk Evim Arsa kura çekimi 1 Şubat sabahı başlıyor" İşte il il arsa kura çekiliş tarihleri
İstanbul Çekmeköy'de o markalı konut projesinde bir günde 150 üzerinde konut satıldı
İstanbul Çekmeköy'de o markalı konut projesinde bir günde 150 üzerinde konut satıldı
Yeni Konut Finansman Programı Resmi Gazete'de
Yeni Konut Finansman Programı Resmi Gazete'de
Yeni Levent projesinde Tadilat Yapı Ruhsatı ile 1019 bağımsız bölüme ulaştı
Yeni Levent projesinde Tadilat Yapı Ruhsatı ile 1019 bağımsız bölüme ulaştı
Son Haberler
Yerüstü su kalitesi yönetmeliği değişikliği Resmi Gazete'de
Yerüstü su kalitesi yönetmeliği değişikliği Resmi Gazete'de
Dahilde İşleme Rejimi Tebliği Resmi Gazete'de
Dahilde İşleme Rejimi Tebliği Resmi Gazete'de
Bakan Kurum müjdeyi verdi,
Bakan Kurum müjdeyi verdi, "İlk Evim Arsa kura çekimi 1 Şubat sabahı...
Tapuda eksik ve düşük beyana ne kadar ceza ödenir?
Tapuda eksik ve düşük beyana ne kadar ceza ödenir?
BDDK'dan flaş sermaye yeterlilik ölçümü rasyosu güncellemesi
BDDK'dan flaş sermaye yeterlilik ölçümü rasyosu güncellemesi
İTO'dan çağrı; ‘Merkez Bankası'nın faiz artışı adımı, yalnız bırakılmamalı’
İTO'dan çağrı; ‘Merkez Bankası'nın faiz artışı adımı, yalnız bırakılmamalı’

Ana Sayfa
Emlak Haberleri
Konut Projeleri
Konut Kredisi
TOKİ
Ekonomi
Emlak Rehberi
Kimdir Nedir
KİPTAŞ
Konut Haberleri
Yapı Sektörü
Kentsel Dönüşüm
Deprem
AVM
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Hava Durumu
  • Deprem
  • Ekonomi
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Magazin
  • Emlak Rehberi
  • Güncel
  • Kentsel Dönüşüm
  • Kimdir Nedir
  • Konut Kredisi
  • Konut Projeleri
  • TOKİ
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizdeki yazı , fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Copyright © EP Medya Yayıncılık 2008 Tüm hakları saklıdır. İstanbul / Türkiye

Yazılım: Tumeva Bilişim