• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Emlak Haberleri
  • Konut Projeleri
  • Konut Kredisi
  • TOKİ
  • Ekonomi
  • Emlak Rehberi Kimdir Nedir KİPTAŞ Konut Haberleri Yapı Sektörü Kentsel Dönüşüm Deprem AVM
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Koctaş'tan Covid-19 desteği
Ekonomi
13 Nisan 2020 - 15:04

Koctaş'tan Covid-19 desteği

Koçtaş, koronavirüs salgını nedeniyle 65 yaş ve üstü büyüklerimiz ile sağlık çalışanlarına özel avantajlar sunmaya başladı.

Ekonomi
13 Nisan 2020 - 15:04
Yorumlar
2 dk okunma süresi
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Koctaş'tan Covid-19 desteği
Koçtaş, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid 19) salgını sebebiyle 65 yaş ve üstü büyüklerimiz ile sağlık çalışanlarına özel avantajlar sunarken, büyük bir özveriyle görev yapan sağlık kurumlarına ameliyathane ve yoğun bakım ünitelerinde en çok ihtiyaç duydukları aspiratör cihazı ve eldiven gibi ürünlerin sağlanmasına da destek oldu. Koçtaş ayrıca bu süreçten etkilenen sokak hayvanları için de belediyeler aracılığıyla mama bağışında bulundu.

Türkiye ve dünyada etkisi her geçen gün daha yoğun olarak hissedilen Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Koçtaş, hayata değer katan projelerini sürdürüyor.

Sağlık çalışanlarının gece gündüz demeden verdiği mücadeleye katkıda bulunmak amacıyla Koçtaş, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından Koronavirüs’ten etkilenen vatandaşların tedavisi için hizmete açılan Başıbüyük Ek Hizmet Binası'nın ameliyathane ve yoğun bakım ünitesinde kullanılmak üzere 12 adet aspiratör cihazı bağışladı. Koçtaş ek olarak tedarikçilerinin desteğiyle 2 bin adet çamaşır suyu, 100 bin eldiven ve 4 bin pili de hizmet binasının çeşitli birimlerinde kullanılmak üzere yetkililere ulaştırdı.

Koçtaş ayrıca, bu zor dönemin gerçek kahramanları olan sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla kendi çalışanlarına sunduğu %10 indirim kampanyasını koctas.com.tr’de geçerli olmak üzere sağlık çalışanlarına da açtı. Kampanyadan faydalanmak isteyen sağlık çalışanlarının, saglık.gov.tr uzantılı mail adresleriyle kullanıcı üyeliği oluşturmaları yeterli. Alışveriş sırasında mail adreslerine gelecek promosyon kodu ile 1.250 TL’ye kadar olan bu dönemdeki her alışverişlerinde yüzde 10 indirim hakkı kazanacaklar.

Koçtaş, mağazalarının yeniden açılacağı güne kadar mobil uygulamaları ve koctas.com.tr ile kesintisiz hizmet vermeyi sürdürürken, 65 yaş ve üzeri büyüklerimize özel avantajlar sunuyor. Bu yaş grubundaki kişiler evlerindeki tüm ihtiyaçları için 0 850 209 50 50 numaralı Koçtaş Çözüm Merkezi’ni arayabiliyor, öncelikli karşılanma ve tüm siparişlerinde ücretsiz kargo ve montaj avantajından faydalanabiliyorlar. Koçtaş ayrıca, sipariş sırasında talep edildiği takdirde ampul takma, kulp sıkma, dolap kapak ayarı, gevşeyen vidayı sıkma, mobilya ayak ayarı gibi evlerdeki küçük tamirat işlerini de tamamlayarak 65 yaş ve üzeri müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Küçük dostlarımızı da unutmayan Koçtaş, bu süreçte hem sokağa bırakılan hayvanların sayısının artması hem de barınaklara yapılan ziyaretlerin azalması sebebiyle mama bağışı konusunda da çalışmalar yapıyor. Bu kapsamda Koçtaş Kadıköy ve Üsküdar Belediyeleri’nin hayvan barınaklarına toplam 2 ton mama bağışında bulundu.
EDİTÖR
Hakan.A
Hakan.A
EmlakPencerem.com kurucu ortağı, ekonomi, gayrimenkul ve kripto varlıklar ile Blockchain teknolojileri konusunda deneyim sahibi. 2008 yılından bu...
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Serbest bölgelere ilişkin yeni yönetmelik Resmi Gazete'de
Serbest bölgelere ilişkin yeni yönetmelik Resmi Gazete'de
Tepkiler sonuç verdi! Borsa İstanbul'da tüm işlemler saat 11:00 itibariyle durduruldu
Tepkiler sonuç verdi! Borsa İstanbul'da tüm işlemler saat 11:00 itibariyle durduruldu
Dev enerji şirketi Kayıtlı Sermaye Tavanı Artırımı için SPK başvurusu yaptı
Dev enerji şirketi Kayıtlı Sermaye Tavanı Artırımı için SPK başvurusu yaptı
Yıllık enflasyon 2023 Ocak ayında yüzde 57,68 oldu!
Yıllık enflasyon 2023 Ocak ayında yüzde 57,68 oldu!
Son Haberler
AFAD: An itibariyle bin 117 deprem oldu!
AFAD: An itibariyle bin 117 deprem oldu!
KİPTAŞ, Hatay'a iş makinesi, personel ve çadır yolladı
KİPTAŞ, Hatay'a iş makinesi, personel ve çadır yolladı
Tahincioğlu, deprem bölgesine iş makineleri yolladı
Tahincioğlu, deprem bölgesine iş makineleri yolladı
Serbest bölgelere ilişkin yeni yönetmelik Resmi Gazete'de
Serbest bölgelere ilişkin yeni yönetmelik Resmi Gazete'de
Kuzu Grup, deprem bölgesine gıda başta olmak üzere çok sayıda iş makinesini yolladı
Kuzu Grup, deprem bölgesine gıda başta olmak üzere çok sayıda iş...
İstanbul Zeytinburnu ilçesinde o yerlere gidilemeyecek!
İstanbul Zeytinburnu ilçesinde o yerlere gidilemeyecek!

Ana Sayfa
Emlak Haberleri
Konut Projeleri
Konut Kredisi
TOKİ
Ekonomi
Emlak Rehberi
Kimdir Nedir
KİPTAŞ
Konut Haberleri
Yapı Sektörü
Kentsel Dönüşüm
Deprem
AVM
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Hava Durumu
  • Deprem
  • Ekonomi
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Magazin
  • Emlak Rehberi
  • Güncel
  • Kentsel Dönüşüm
  • Kimdir Nedir
  • Konut Kredisi
  • Konut Projeleri
  • TOKİ
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizdeki yazı , fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Copyright © EP Medya Yayıncılık 2008 Tüm hakları saklıdır. İstanbul / Türkiye

Yazılım: Tumeva Bilişim