• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Emlak Haberleri
  • Konut Projeleri
  • Konut Kredisi
  • TOKİ
  • Ekonomi
  • Emlak Rehberi Kimdir Nedir KİPTAŞ Konut Haberleri Yapı Sektörü Kentsel Dönüşüm Deprem AVM
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Emlak Haberleri
  3. MESA'dan çifte başarı
Emlak Haberleri
30 Ekim 2017 - 10:55

MESA'dan çifte başarı

Mesa projeleri ödüle doymuyor. International Property Awards 2017-2018’de MESA Cadde projesi ile “Architecture Multiple Residence (Çoklu Konut Mimarisi)”, MESA Koza66 ile de “Residential High-Rise Architecture (Çok Katlı Konut Mimarisi)” kategorilerinde ‘en iyi’ iki ödülün sahibi oldu.

Emlak Haberleri
30 Ekim 2017 - 10:55
Yorumlar
2 dk okunma süresi
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
MESA'dan çifte başarı
Nitelikli, markalı konut üreticisi MESA Mesken ödülleri toplamaya devame diyor. 2017 ve 2018 için pek çok konut projesini hayata geçirecek olan MESA'ya iki ödül birden.

Emlak Pencerem / Emlak Haberleri merkezi - 30 Ekim 2017 - İstanbul

En büyük ve en önemli uluslararası gayrimenkul ödüllerinden International Property Awards 2017-2018’de, MESA çifte başarıya imza attı. Türkiye’nin köklü markası MESA, International Property Awards 2017-2018’de MESA Cadde projesi ile “Architecture Multiple Residence (Çoklu Konut Mimarisi)”, MESA Koza66 ile de “Residential High-Rise Architecture (Çok Katlı Konut Mimarisi)” kategorilerinde ‘en iyi’ seçilerek iki ödül birden aldı.

26’ncı yılı geride bırakan International Property Awards (IPA), düzenlendiği başta Avrupa’da olmak üzere, İngiltere, ABD, Afrika, Asya Pasifik, Arabistan, Kanada, Karayipler ile Orta ve Güney Amerika bölgelerinin en büyük ve prestijli programı olarak ilk sırada yer alıyor. International Property Awards kapsamında en önemli bölgesel kategori olarak kabul edilen European Property Awards (EPA), gayrimenkul endüstrisini prestij ve mükemmeliyetle buluşturmak ve bu alanda uluslararası standardın oluşmasına öncülük etmek amacıyla 26 yıldır düzenleniyor. Avrupa'da ticaret ve konut alanında yapılan projelere verilen EPA ödülleri, çeşitli kategorilerde en iyi seçilen projelere Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'ne katılma şansı da sunuyor.

Erhan Boysanoğlu; “gururlandıran ödüller”MESA’nın European Property Awards 2017-2018’de iki ayrı projesi ile iki ayrı kategoride ödüle layık görülmesini değerlendiren MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, “MESA’nın geleneksel kalite ve yüksek standartlarının, böylesine prestijli bir uluslararası yarışmada, böylesine önemli bir jüri tarafından iki kategoride birden ödüllerle tescil edilmesi, bizleri gururlandıran bir değerlendirme oldu” dedi.

Mert Boysanoğlu; “50’ye 1,5 kala doğru yoldayız”MESA’nın 50’nci yılına her geçen yıl daha büyük, daha çok, daha güçlü ve daha özel projelere imza atarak hazırlandıklarına vurgu yapan MESA Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Mert Boysanoğlu da, “50’nci yılımıza 1,5 kala aldığımız bu iki yeni prestijli ödül, aynı zamanda MESA olarak ortaya koyduğumuz yaklaşımın ve çizdiğimiz gelecek rotasının da doğrululuğunu ortaya koyuyor. Uluslararası arenada en çok kabul gören böylesine önemli bir yarışmada iki ödül birden almak da, bizler için özel bir anlam taşıyor” şeklinde konuştu.

EDİTÖR
Hakan.A
Hakan.A
EmlakPencerem.com kurucu ortağı, ekonomi, gayrimenkul ve kripto varlıklar ile Blockchain teknolojileri konusunda deneyim sahibi. 2008 yılından bu...
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
İşyeri kira artışı Şubat 2023'te ne kadar oldu? TÜFE artışı işyerleri kiralarına yüzde 72 üzerinde uygulanacak...
İşyeri kira artışı Şubat 2023'te ne kadar oldu? TÜFE artışı işyerleri kiralarına yüzde 72 üzerinde uygulanacak...
Emlak Konut Çekmeköy Taşdelen ihale tarihi belli oldu
Emlak Konut Çekmeköy Taşdelen ihale tarihi belli oldu
Millstone Akçakoca Kalekoyu projesi satışa çıkıyor
Millstone Akçakoca Kalekoyu projesi satışa çıkıyor
Özelleştirme İdaresi Ankara ve İstanbul'da 3 gayrimenkul satışına onay verdi
Özelleştirme İdaresi Ankara ve İstanbul'da 3 gayrimenkul satışına onay verdi
Son Haberler
AFAD: An itibariyle bin 117 deprem oldu!
AFAD: An itibariyle bin 117 deprem oldu!
KİPTAŞ, Hatay'a iş makinesi, personel ve çadır yolladı
KİPTAŞ, Hatay'a iş makinesi, personel ve çadır yolladı
Tahincioğlu, deprem bölgesine iş makineleri yolladı
Tahincioğlu, deprem bölgesine iş makineleri yolladı
Serbest bölgelere ilişkin yeni yönetmelik Resmi Gazete'de
Serbest bölgelere ilişkin yeni yönetmelik Resmi Gazete'de
Kuzu Grup, deprem bölgesine gıda başta olmak üzere çok sayıda iş makinesini yolladı
Kuzu Grup, deprem bölgesine gıda başta olmak üzere çok sayıda iş...
TÜİK açıkladı! Ekonomik güven endeksi düşüşte...
TÜİK açıkladı! Ekonomik güven endeksi düşüşte...

Ana Sayfa
Emlak Haberleri
Konut Projeleri
Konut Kredisi
TOKİ
Ekonomi
Emlak Rehberi
Kimdir Nedir
KİPTAŞ
Konut Haberleri
Yapı Sektörü
Kentsel Dönüşüm
Deprem
AVM
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Hava Durumu
  • Deprem
  • Ekonomi
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Magazin
  • Emlak Rehberi
  • Güncel
  • Kentsel Dönüşüm
  • Kimdir Nedir
  • Konut Kredisi
  • Konut Projeleri
  • TOKİ
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizdeki yazı , fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Copyright © EP Medya Yayıncılık 2008 Tüm hakları saklıdır. İstanbul / Türkiye

Yazılım: Tumeva Bilişim