İsrail tarafınının "ezan" için yaptığı uygulamalar Dünya'dan sert tepkiler almaya devam ederken, Türk Hacker grubu Mossad'ın web sitesini hackledi.
Siyonist zihniyetin ezan sesi için yaptığı yasak uygulaması büyük tepkilere neden olmaya devam ederken, tepkilere hacker gruplarının yaptıkları hacklemeler gündeme damga vurdu. İsrail merkezli haber alma ösrgütü Mossad'ın resmi internet adresi Türk hacker grubu tarafından hacklendiği gelen haberler arasında.
Gürültü kirliliği bahanesiyle ezan sesini yasaklayan yahudilere her kesimden tepkiler artarak devam ediyor. İsrail tarafından verilen karar kapsamında gürültü kirliliği bahanesiyle ezan sesleri yankılanan topraklarda ezanın sesini kısmak için kritik adım atıldı. Meclise sevk edilen yasa ile ezanlar susturulmak isteniyor. İslam alemi bu konuda kısmen sessizliğini korusada Türkiye ve bazı müslüman ülkelerden sert tepkiler yükselmeye devam ediyor.
Bu kapsamda Türk Hacker Grupları da boş durmuyor. Zira Siyonistlerin kalesi Mossad'ın resmi sitesi hackerlar tarafından hacklendi. İslam ve ezan saldırılarına tepki olarak www.mossad.gov.il internet sitesi hacker gruplarının hedefi olurken, resmi internet sitesi çökertildi.
Aslan Neferler Tim tarafından yapılan açıklamada, “İsrail'in parlamentoda aldığı kararla ezanı yasaklamasından sonra İsrail istihbarat teşkilatına siber saldırı düzenlenmiştir. Aslan Neferler Tim olarak hak eden herkesin hakkını vereceğiz. MOSSAD'ın internet sitesi saldırımızın ardından çökertilmiştir. Yakında İsrail'in internet alt yapısını cehenneme çevireceğiz" ifadelerine yer verildi.
Diğer taraftan Mossad, hacker girişimi sonrasında saldırılara maruz kalmaya devam ederken, internet adresi düzeltildi. Yoğun siber saldırıların süreceği ifade ediliyor.
Haberler
22 Kasım 2016 - 07:53
MOSSAD internet adresi mossad.gov.il Aslan Neferler Tim tarafından hacklendi
Haberler
22 Kasım 2016 - 07:53
Yahudilere ezan tepkisi! Aslan Neferler Tim hacker grubu, İsrail istihbarat servisi Mossad'ın resmi internet adresi www.mossad.gov.il hackleyerek sayfanın kapanmasını sağladı.
EDİTÖR

EmlakPencerem.com kurucu ortağı, ekonomi, gayrimenkul ve kripto varlıklar ile Blockchain teknolojileri konusunda deneyim sahibi. 2008 yılından bu...
İlginizi Çekebilir