Polat markası olarak Beyoğlu ilçesinde Piyalepaşa’da, 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, MIPIM Fuarı’nda yatırımcılarla bir kez daha buluştu.
Emlak Pencerem / Emlak haberleri merkezi - 16 Mart 2017 - İstanbul
MIPIM'de açıklamalarda bulunan Adnan Polat, "Ülkemizi MIPIM gibi uluslararası arenalarda temsil etmekten gurur duyuyoruz. Yaptığımız işlerle hem ülkemiz hem de küresel yatırımcılar için değer yaratmaya devam edeceğiz" dedi.
Beyoğlu Belediyesi'nin kurucusu olduğu ve Beyoğlu’nda yatırım yapan şirketlerin oluşturduğu Beyoğlu Investors Group temsilcileriyle birlikte fuara katılan Piyalepaşa İstanbul, Türkiye’yi MIPIM’de temsil etti.
“Ülke ekonomisine olan güvenimizi hem yurt içinde hem de yurt dışında gösteriyoruz”
Fuara bu sene üçüncü kez katılmaktan dolayı son derece memnun olduklarını belirten Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, "Ülkemizi MIPIM gibi gayrimenkul dünyasının en önemli arenalarından birinde temsil etmekten dolayı gurur duyuyoruz. Türkiye güçlü ekonomisi ile yerli ve yabancı yatırımcılar için bir cazibe merkezi olmayı sürdürüyor. Biz de ülke ekonomisine olan güvenimizi hem yurt içinde hem de yurt dışında gösteriyor, bütün yatırım planlarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Polat Holding olarak güçlü bir Türkiye ve güçlü bir ekonomi vizyonuyla hem yerli hem de yabancı yatırımcılar için değer yaratmaya devam edeceğiz" dedi.
Piyalepaşa İstanbul, toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 2018 yılında teslim edilecek olan projede 760 konut ve 190 rezidans daire yer alıyor. Şehrin kalbinde
hayat bulan Piyalepaşa İstanbul, ulaşım açısından da merkezi konumda yer alıyor. Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin cazibe merkezlerine sadece birkaç dakika içinde ulaşma imkânı sunan proje, D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kâğıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumuyla da ön plana çıkıyor.
Emlak Haberleri
16 Mart 2017 - 16:19
Piyalepaşa İstanbul projesi MIPIM'de
Emlak Haberleri
16 Mart 2017 - 16:19
Fransa Cannes'de gerçekleştirilen MIPIM 2017 gayrimenkul fuarında bu yıl Piyalepaşa İstanbul, Türkiye’yi bir kez daha temsi etti.
EDİTÖR

EmlakPencerem.com kurucu ortağı, ekonomi, gayrimenkul ve kripto varlıklar ile Blockchain teknolojileri konusunda deneyim sahibi. 2008 yılından bu...
İlginizi Çekebilir