2020 Tapu Harçları Artıyor. Ne Kadar Tapu Harcı Ödenecek?

15 Kasım 2019 - 14:26
TAKİP ETTAKİP ET
Milyonlarca ev sahibini yakından ilgilendiren tapu harcı 2020 ücretlerinde artış olacak. Ev sahibi olanlar için 2020'de tapu harcı ne kadar ödenecek? İşte tapu harçlarına ilişkin Hatice Kolçak'ın değerlendirmesi...

Emlak Pencerem / Emlak Haberleri Merkezi  - 15 Kasım 2019 - İstanbul


Türkiye genelinde milyonları ilgilendiren tapu harçlarına ilişkin önemli gelişmeler yaşanıyor. 2020 tapu harcı rakamları ne kadar olacak? Tapu harçları ne kadar ödenecek?

EmlakPencerem.com Genel Yayın Yönetmeni Hatice kolçak, 2020 yılında ödenecek tapu harçlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni düzenleme ile tapu harçları 0cak 2020 tarihi itibari ile artıyor. Bütün gayrimenkullerin değerinin gerçek değer üzerinden gösterilmesi zorunlu hale geliyor. Emlak vergi değerinden az olmamak üzere alım satım yapılırken ona göre bir değer gösterilecek. Olması gereken değerle birlikte Devletin kasasına önemli miktarda gelir girecek.

Hatice Kolçak'ın anlatımıyla 2020 Tapu Harçları Artıyor. Ne Kadar Tapu Harcı Ödenecek?  ayrıntılarını içeren videosunu YouTube üzerinden verdi. Videoyu izleyebilmek için tıklayın.

Hatice Kolçak'ın kişisel YouTube kanalına abone olmak ve diğer videolarını izlemek için tıklayın.